Gå til nyhedsoversigt

Kom bag kulisserne og få indblik i at skabe en karriere som skuespiller

Mød Hannah! Hun er 18 år og er deltid i vores bar på Ny Østergade. Hun tryller ikke kun bag baren for når hun har fri, tryller hun foran kameraet som skuespiller. Det har vi spurgt lidt ind til, og her er, hvad hun har at sige:

"Jeg startede til teater da jeg var 10 år og gik til det i 5 år og derefter var jeg til nogle castings på nogle film. Så jeg har været on/off skuespiller i 8 år.


Jeg syntes det var så sjovt at lege skuespiller som barn i min venners imovie film. Min mor forslå så at jeg kunne starte til teater hvilket jeg havde mega meget lyst til. Der fik jeg en stor åbenbaring om hvor fedt det kan være at spille skuespil. Jeg har været meget heldig ved at kende flere instruktører både gennem familie, men også sociale medier. Det hus jeg er opvokset i fik meget besøg af film produktioner, der spurgte om de måtte bruge vores hus til serie og film, hvor jeg så kunne spørge dem om castnings.


Jeg har i år været med i min først spillefilm som udkommer i 2024! I filmen har jeg en lille birolle, som en ung pige i 2.g, men det var stadig en stor oplevelse for mig at få lov til at være på set til en film der skal være i biograferne. Jeg holder en pause for skuespil lige nu, da jeg vil være fuld tilgængelig og det kan ikke lade sig gøre når jeg stadig går i gymnasiet.


Når jeg er færdig med gym, vil jeg gå all in, både i Danmark, men også i udlandet. Ser mere på det som en sidehobby og noget der gør mig glad og ikke noget jeg vil leve af resten af mit liv.


Hvis du selv går og drømmer om at blive skuespiller kan jeg anbefale at man melder sig til nogle online skuespilbureauer, følg nogle elever der går på Filmskolen der mangler skuespillere, spørg venner og familie om de kender nogle i branchen og ræk ud!"