Gå til nyhedsoversigt

Om lockdown, passion for content, og drømme om filmproduktioner

Det her er Malthe! Han er 22 år og til dagligt kan du finde ham bag baren på M.P Bruuns Gade i Aarhus! Han var faktisk en af vores tre medarbejdere som vi flyttede til København i en kort periode for oplærning inden vi åbnede i Aarhus! Udover at servere for vores aarhusianske gæster, så brænder han faktisk for content. Det har vi spurgt lidt ind til, og dette var hvad han havde at sige:


“Udover at dele ud af smil og har jeg en KÆMPE passion for produktion af videoer og billeder. Det er næsten ligegyldigt hvilken form for materiale, da jeg faktisk som helt ung uploadede FIFA videoer på YouTube… Ja det er måske ikke lige den kønneste start, men det har heldigvis ført en masse godt med sig. Jeg har nemlig en kæmpe flair for videoredigering og ligesom så mange andre, fik jeg en kæmpe åbenbaring under corona. Hvorfor redigerer jeg ikke for andre? Eller måske optager videoer for andre? Eller tager billeder? Eller måske kunne jeg kombinere det hele?! Og så trillede bolden ellers bare. 

Jeg fik oprettet min virksomhed og domæne, så nu var det altså tid til at reagere på det! Man kan meget med tætte relationer, men noget som er endnu vigtigere er hele ens netværk. Jeg fik hevet i nogle tråde og ret hurtigt fik jeg lavet min første video for en frisørsalon i Aarhus. I dag har jeg opgaver for nogle barer og en kommende natklub i Aarhus. Så hvis ikke man finder mig bag baren, kan man helt sikkert finde mig med et kamera i nattelivet i Aarhus. Men hvad er planen efter det? Jeg ville elske at fortælle de helt gode historier gennem video, måske endda film i fremtiden. Som fuldtids filmentusiast og med den ild jeg har for videoredigering, så vil jeg ikke være bleg for min fremtid kunne være at redigere film. Det er i hvert fald plan A! 


Som forhenværende deltager i finalen i DAW (Danish Entrepreneurship Award), kunne en plan B helt sikkert være iværksætter. Ville ønske jeg kunne dele ud af den forretningsidé jeg kom i finalen med, men det er nok lidt for god til jeg kan offentliggøre det til alle på det store internet. Planer og idéer er der i hvert fald nok af. Jeg har tit hørt jeg skal skynde mig, så jeg må hellere fokusere på tilværelsen som fuldtidsbowler i Oli som også er skøn! Så kan alt andet komme bagefter 😆

Hvis man skulle være interesseret i Malthes arbejde, så kan I finde hans virksomhed lige her: wvisuals