Gå til nyhedsoversigt

Poké bowls om dagen, beats og tekster om aftenen

Mød Mathæus! Han er 21 år og står bag baren på Sønder Boulevard til dagligt, men producerer musik og skriver tekster i sin fritid. Vi har spurgt om han ikke vil fortælle lidt om musikken og hans rejse, og det er hvad han havde at sige:

"Min storebror og jeg delte værelse og har altid været tætte. Han sad altid derinde og skrev rap tekster, hvilket har inspireret mig til at skrive sangtekster. Gennem min far forelskede jeg mig i soul og RnB, hvilket er meget den stil jeg skriver og producerer i, i dag. Jeg begyndte at lave musik da jeg var omkring 13-14 år, og startede med at skrive små kærlighedsdigte til pigerne på første række, hvilket udviklede sig til flashy rap tekster senere hen, og så videre til sukkersøde pop sange og endeligt poetiske alternative RnB & soul sange. Jeg siger ikke nødvendigvis jeg har en drøm eller har håb, men jeg har også lidt ego - så ja, jeg vil nok sige jeg bliver og er den bedste sangskriver i landet, og nok også verden."

Han producerer og skriver for sin roomie som går under kunstnernavnet, Hakami! Støt drengene og giv musikken et lyt. Du kan lytte med her: https://open.spotify.com/artist/5PCjZI5anffjjvWELUQNEV?si=jkxqDRNgRKuIsEy818TRxw