Gå til nyhedsoversigt

Spiritualitet på menuen

Mød Olivia! Hun er 23 år og er en af vores tidligere kollegaer. Tidligere på året rejste hun til Mellemamerika for at opleve noget nyt og blive udlært yoga instruktør. Vi ville mega gerne høre om hvor hun tog hen, om hun fandt det hun søgte og mere. Det er hvad hun fortalte:

"Til dagligt underviser jeg i yoga, masserer og har mennesker hjemme til reiki healinger. Til de nysgerrige er det en terapiform, der balancerer ubalancer og beroliger dit nervesystem. Udover det er jeg igang med et intenst spændende astroligkursus og fylder min hverdag op med alt der giver mig god energi. Jeg startede min rejse i Guatemala i februar 2022, hvor min yogauddannelse fandt sted. Efter en måned på et bjerg med fuld fordybelse i krop og sind, rejste jeg videre til Mexico hvor jeg tog et verificeret Reiki healing og massage kursus, og udforskede landet. Efter fire måneders rejse vendte jeg tilbage til kbh og har siden da brugt min tid på at dele og nyde sommeren. Jeg havde en stærk følelse af at jeg skulle afsted. Jeg vidste der var noget derude jeg skulle undersøge og alt har siden da ændret sig. Det lykkedes i den forstand at jeg aldrig har haft det bedre, men jeg ville ikke kunne have forberedt mig på det. Jeg har i mange år været meget optaget af hele den livsstil der ligger bag og alle de redskaber der er til at forstå forbindelsen mellem krop, bevidsthed og alt imellem. Jeg oplever stadig alle tænkelige menneskelige følelser og tanker, men yoga har virkelig lært mig at forstå hele mig bedre. Og derved også bedre forstå mine relationer og mennesker omkring mig. 

Jeg drømmer SÅ STORT og rammen for det hele er at jeg vil dele det her arbejde med alle der har lyst til at være med. Jeg kan ikke forestille mig andet end at skulle støtte mennesker i at finde mere balance, ro og kærlighed. Det kan manifestere sig på mange måder, men på et tidspunkt skal jeg have et space, man kan bruge til at undervise i, holde events og samles på."

Hvis man er interesseret i at vide mere om yoga og reiki healing, så kan man følge med på hendes instagram: oliviaandreasen