Gå til nyhedsoversigt

TNT om fysisk balance

I anledningen af det nye år ser vi ofte at der er en del nytårsfortsæt i forbindelse med sundhed. Det primære fokus plejer at omhandle mere træning eller en sundere kostplan, men vi mener at generelt sundhed handler om en balance i hverdagen. Derfor har vi bedt vores venner & samarbejdspartnere om at give råd til både mental balance, indre balance og fysisk balance.


Om fysisk balance balance

Ugens skriv kommer fra vores venner, TNT Athletes, som er fire unge studerende fra forskellige hjørner af Danmark, der har fundet vejen til denne balance gennem deres passion for sport og iværksætterrejse. I en travl hverdag fyldt med studieforpligtelser og karriereambitioner kan det være udfordrende at bevare den essentielle balance mellem krop, sind og sjæl. I dette indlæg vil de dele deres rejse og betydningen af at skabe balance mellem studiet på CBS, deres studiejobs og deres fysiske og mentale velvære.


“Fysisk balance som nøglen til helbred og lykke


Midt i deadlines og forelæsninger er det nemt at glemme vigtigheden af fysisk aktivitet. Vi tror på, at en sund krop er grundlaget for et sundt sind. Derfor har vi gjort det til en prioritet at dyrke sport og motionere regelmæssigt som en del af vores daglige rutine. Det har ikke kun positive effekter på vores fysiske helbred, men det er også afgørende for vores mentale velvære.


Passion, iværksætteri og eksistentiel balance


At have en passion ved siden af studiet har vist sig at være nøglen til at opnå en eksistentiel balance. Det er ikke kun et projekt eller en idé, der stimulerer vores tanker, men det er også noget, der berører vores sundhed og det sociale aspekt af vores liv. Denne balance er ikke kun ønskværdig, den er essentiel for at skabe en meningsfuld tilværelse i dagens hektiske samfund.


TNT Athletes' rejse: Fra idé til virkelighed


TNT Athletes blev skabt ud af vores fælles vision om at gøre det lettere for alle at dyrke sport og samtidig samle forskellige målgrupper. Vi er fire studerende fra forskellige områder i Danmark, der blev forenet af ønsket om at skabe noget unikt og inspirerende. Vi ønskede ikke kun at tilbyde sportsaktiviteter, men også at introducere vores medlemmer til brands, de måske ikke normalt ville have adgang til.


Samarbejde med inspirerende brands


Vi er taknemmelige for de fantastiske samarbejdspartnere og brands, der har været en del af vores rejse. Fra Red Bull og Mikkeller til STATE, Exercere, Clever, The Protein Kitchen og nu OLIOLI - hvert samarbejde har tilført en unik dimension til vores projekt og styrket vores vision om at skabe en platform for fællesskab og bevægelse.


Opfordring til balanceret livsstil


Vi ønsker alle at finde balance mellem studie, passion og fysisk aktivitet i vores liv. Målet er ikke kun at jonglere ansvarsområder, men at skabe en meningsfuld og sammenhængende tilværelse. Ser frem til at dele flere oplevelser og fortsætte rejsen mod en balanceret og inspirerende tilværelse.


Vi ser frem til at dele flere oplevelser med jer og fortsætte rejsen mod en balanceret og inspirerende tilværelse!


Tak fordi I er en del af vores rejse.


Med passion og taknemmelighed,

Drengene fra TNT-Athletes”


Hvis man gerne vil deltage i deres events eller følge med på deres rejse, kan man følge med her.