Gå til nyhedsoversigt

Triatlon, poké & kunstig intelligens

Dette er Andrea! Hun er 22 år og står normalt bag baren i Hellerup, men det er ikke hendes eneste beskæftigelse. Faktisk dyrker hun så meget, at man skulle tro hun havde 72 timer på et døgn. Vi spurgte hende om hun ikke havde lyst til at komme ind på hendes hverdag, og dette var hendes svar:

"Hej, mit navn er Andrea, men jeg lystrer også på bowler, pædagogmedhjælper, lærervikar, livredder, svømmetræner, ingeniørstuderende og triatlet. Kært barn har mange navne.

‘Triatlet’ kommer af, at jeg desværre aldrig helt brillierede som elitesvømmer. That’s life. Men så fik jeg en åbenbaring - at kombinere både svømning, cykling og løb. Nåå, så du kører Ironman, Andrea? Argh ikke just, men jeg kører det, som hedder sprint, hvilket typisk består af 750m svømning, 20km cykling og 5km løb. Denne distance kører jeg både nationalt og internationalt. Dog er jeg ikke en af dem, som begiver sig ud på Ironman (endnu), men når du på en lækker sommerdag triller afsted på din vintage Raleigh og lige pludselig hører en eller anden idiot råbe: “BAGFRA!” - ah ja, så kunne det godt være mig.


Som en lille side hustle hjælper jeg børn med at lægge perleplader og farvelægge Mandalas, underviser de unge i nutids-r (lærer/lære man det nogensinde?). Andre gange lærer jeg dem at puste bobler under vand og hvis uheldet er ude, redder jeg dem inden de synker til bunds.

Som main hustle moser jeg på OLIOLI. Moser? Det kalder vi det, når vi står i baren til et brandvarmt rush. Så er der høj energi og fuld mos på!

Når jeg ikke hustler, så leger jeg big brainer ude på Dutten(DTU), hvor jeg lærer noget om robotter, programmering og matematik. Her nørder jeg en bachelor i kunstig intelligens og data. Ifølge nogle kloge mennesker ude fra DTU, bliver kunstig intelligens en central del af vores alle sammens fremtid, og som ingeniør med speciale i kunstig intelligens kommer man til at designe den fremtid. Ret vildt ik’?


Kæmpe god dag herfra!"