Nytårsmenu 2022


Nytårsmenuen 2022 er asiatisk inspireret og udviklet af OLIOLI i samarbejde med MadSynergi. Menuen indbyder på en "sharing" oplevelse, der gør det endnu nemmere for dig at nyde aftenen uden at bruge tid i køkkenet.

Spørgsmål og svar

Hvornår kan jeg senest bestille?

Du kan senest bestille din nytårsmenu senest torsdag d. 29. december.

Ændring i bestilling

Du kan altid tilkøbe flere menuer til din tidligere bestilling. Du skal blot gennemføre et nyt køb med samme oplysninger som det første køb. Hvis du fortryder dit køb, kan du annullere og få pengene retur frem til d. 21. december kl. 08.00.

Herefter er det ikke muligt at annullere dit køb eller få pengene retur. Det er dog muligt at videregive dit køb til en anden modtager.

Kontakt kundeservice på info@oliolipoke.com, såfremt du ønsker at høre mere.

Opvarmning og anretning

Nytårsmenuen modtager du i en eller flere poser, afhængigt af antal af kuverter, du har bestilt. Maden er anrettet i engangsemballage, der gør det nemt for dig at anrette på dit eget porcelæn og service. 
Sæt maden på køl, så snart du kan. Du skal selv varme og anrette inden servering. 
Vi har sørget for en let udførlig vejledning til tilbedring og forslag til anretning af menuen. Vejledningen kommer på papir med menuen.

Afhentning

Du kan hente din nytårsmenu på følgende lokationer: 

OLIOLI Ny Østergade
Adresse: Ny Østergade 28A, 1112 KBH K (parkeringsmuligheder foran butikken) 

OLIOLI Lyngby
Adresse: Lyngby Hovedgade 74, 2800 Kongens Lyngby (parkeringsmuligheder foran butikker og p-hus 50 meter derfra)

OLIOLI Aarhus
Adresse: M.P. Bruuns Gade 52, 8000 Aarhus (parkeringsmuligheder foran butikken) 

Afhentning kan ske lørdag d. 31. december mellem kl. 11.00 - 15.00 på alle tre lokationer.

Allergener

På menuen har vi markeret alle allergener, sådan at allergikere kan undgå fødevarer, som de er allergiske overfor.

Vi kan desværre ikke lave særlige menuer tilpasset allergier.

Medfølger der service?

Der medfølger ikke service med til menuen. Hele menuen bliver leveret i engangsemballage, der gør det nemt og lige til, at tilberede og anrette.

Vi har sørget for en let udførlig vejledning til tilbedring og forslag til anretning af menuen.
Vejledningen kommer på papir med menuen.

Betaling og bestilling 

Du kan bestille nytårsmenuen her eller via. vores app. 

Du skal blot gå ind på butikken: “Nytårsmenu 2023” og derefter tilvælge den lokation, som du vil afhente menuen i, samt det antal kuverter du ønsker. Når ordren er lagt, vil du modtage en e-mail med bekræftelse. 

Nytårsmenuen kan afhentes lørdag d. 31. december mellem kl. 11.00 - 15.00 på Ny Østergade 28 i KBH K, Lyngby Hovedgade 74 i Lyngby eller M.P. Bruuns Gade 52 i Aarhus. 

For andre spørgsmål

Skriv endelig til os på info@oliolipoke.com hvis du har flere spørgsmål eller henvendelser.

catering i København og Nordsjælland

Catering til nytår – gør nytårsmenuen til et hit med OLIOLI

Hos OLIOLI elsker vi fester – og årets størst brag af en fest er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor har vi sammensat en nytårsmenu komponeret af lækre asiatiske retter.

Giv dig selv og dine gæster en nytårs-smagsoplevelse ud over det sædvanlige – og sæt samtidig lidt ekstra kulør på festen med en farvestrålende kombination af asiatiske favoritter, som er nøje sammensat.

Det er kulør og kulinarisk kvalitet i en delikat forening – det perfekte indslag i nytårsmenuen.

Nytårscatering uden stress i køkkenet

Vores nytårsmenu er et oplagt menuvalg, hvis du skal bestille catering til nytåret. Du og dine gæster behøver kun at bekymre jer om, hvilke drikkevarer der passer bedst til jeres personlige smagsløg.

Når du bestiller nytårscatering hos os, lover vi selvfølgelig den samme velkendte velsmag, du måske allerede kender fra vores restauranter i København og Aarhus.

Prøv vores nytårsmenu, og glæd dig til en nytårsaften i godt selskab og god smag – og ikke mindst uden stress i køkkenet.

Bestil catering til nytår

Hvem har sagt, at catering skal være kedeligt? Ikke os i hvert fald. Vores energiske team står som altid klar til at levere en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, når du bestiller catering til nytårsaften hos os.

Som altid er råvarerne friske og nøje udvalgt, så de kulinariske indslag på årets største fest matcher begivenheden.

Vil du sikre nytårsmenuen? Så læg din bestilling allerede i dag. Så kvitterer vi med en farverig kombination til nytårsbordet. Men skynd dig – sidste frist for bestilling er den 29. december. Vi glæder os til at gøre din nytårsmenu til en succes.
Mad ud af huset i København og Nordsjælland