Om OLIOLI aarhus
Vores første OLIOLI åbnede på Frederiksberg i København. Det føles derfor (blandt andet) helt rigtigt, at vores første bar i Aarhus ligger på M.P. Bruuns Gade i bydelen Frederiksbjerg.

Hovedgaden er til store armbevægelser, strejfende samtaler og vidunderligt vindueskiggeri – kom ind, og hvil benene, fyld energitanken, og nyd lidt fortovstrafik kun fem minutters gang fra banegården.

Er du studerende? Få fast studierabat på 20% hos OLIOLI i Aarhus!
Mød Marco
Marco Kjærgaard er vores helt egen solstråle(historie). Han er flyttet med os fra Sjælland, så hvis du har et godt Aarhus-tip til ham, så skal du ikke tøve med at dele det.

To stay

At shoppe sulten er ikke en god idé. Tank op med sunde bowls, energisk juice og varmende smil, når du besøger vores restaurant i Aarhus.
8 siddepladser
Spisested i Aarhus

To go

I området findes flere skønne frokost-spots. Må vi anbefale havnen, hovedgaden eller Rådhusparken? Skal du hurtigt videre til fods, vands eller togs, skal vi nok sørge for, at din catering er pakket og klar.

Er du i bil, kan du gratis parkere lige foran baren.
Se menu
Farvestrålende mad på restaurant i Aarhus

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål er poké bowls nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer.

Skriv til os, eller tal med vores team i baren for yderligere information.
All you can eat and drink
Din restaurant i Aarhus
OLIOLI i Aarhus

Friske, farvestrålende og velsmagende retter

Den hawaiianske lykke er endelig kommet til Aarhus! Hvis det er første gang, du støder på en Poké bowl, kan du se frem til et farvestrålende, sundt og mættende måltid! Poké har sine rødder i det hawaiianske køkken og kan bedst beskrives som en form for dekonstrueret sushi. En Poké bowl kombinerer friske grøntsager med ris og råmarineret fisk. På vores menukort i restauranten finder du dog også bowls med kylling, and og okse samt to veganske og en vegetarisk valgmuligheder, så der er noget for enhver smag.

Hvis du har specifikke ønsker til din bowl, eller hvis du selv har udviklet den helt perfekte sammensætning af indhold til din bowl, så har du også mulighed for dette. Vores bowls serveres kolde i en skål, så du nemt kan tage dem med ud i det blå – eller hjem på sofaen, hvis ikke du vil nyde den i vores restaurant i Aarhus.

Ses vi på vores nye restaurant i Aarhus?

Vores første spisested åbnede på Frederiksberg, og vi er derfor glade for nu at kunne sige hej til Frederiksbjerg. Hos OLIOLI serverer vi frokost eller aftensmad på sekundet, når du bestiller online eller besøger en af vores barer selv. Kom forbi og få en bid af vores farverige univers fra vores restaurant i Aarhus på M.P Bruunsgade 52, 8000 Aarhus. Her står vores team parat til at servere lækre Poké bowls og juice hver dag. Vi tilbyder også take away og catering i Aarhus.

Du kan følge med i eventyret bag OLIOLI og lære holdet bedre at kende på vores Facebook og Instagram.
OLIOLI – farvestrålende mad