Om OLIOLI Nordhavn
I Nordhavn har vi det som en fisk i vand. Ja, den lå lige til højrebenet, men det gør den store plads ud til Badebroen, ’Det Røde Konditag’ og Big Bio Nordhavn nu altså også.

Her serveres naturligvis vores klassiske OLIOLI-poké bowls, men også smoothie bowls kan stille sulten. Med massere af vitaminer og proteiner er det en nord-stjerne, der leder den sultne gæst i sikker havn (stopper nu).
Mød Shain
Shain læser til elektriker, men sætter også strøm til baren i Nordhavn som deltids teamleder. 

To stay

Om du er her med badeklubben, sludrechatollet eller mormors gebis – der er plads til, at I alle sammen kan blive og nyde jeres frokost eller aftensmad.
32 sidepladser

To go

Den store badebro ligger et smuttende stenkast fra indgangen, og her vil vi selv bruge vores pauser i sommersolen. Skal du have kolde forfriskninger med til solens hede, så hjælper vi naturligvis også med det.

Kommer du i bil, kan du parkere gratis i området. Er du mere til p-hus, kan du benytte et fint et af slagsen lige ved siden af baren.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.

Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering
Restaurant i Nordhavn

Mad ud af huset eller besøg vores restaurant

Med direkte udsigt til Øresund, er vores Poké Bowls, Smoothie Bowls og skønne drikke oplagte at tage med ud af huset og nyde i de smukke omgivelser i og omkring Nordhavn. Vores Bowls serveres kolde i én skål, og kan derfor let bringes med på picnic i vandkanten i Nordhavn. Hos OLIOLI Nordhavn står vores søde personale klar til at servere farverige og nærende måltider morgen, middag og aften. Om du vælger vores The Standards bowls eller bygger din egen bowl, lover vi, at der altid er noget til enhver smag og anledning. Besøg OLIOLI i Nordhavn og tag glæden og smagen med dig ud i de dejlige, omkringliggende omgivelser, når du bestiller mad hos OLIOLI Nordhavn.

BESØG RESTAURANT i NORDHAVN

Vil du have en bid af vores farverige univers, finder du vores restaurant Nordhavn på Göteborg Plads 14, 2150 Nordhavn. Vi glæder os til at servere smukke og smagfulde bowls, forfriskende drikke og glæde i lange baner, når du besøger os i Nordhavn.

Har du spørgsmål til vores afdeling i Nordhavn, kan vi kontaktes på +45 33 21 01 21 .

Du kan også prøve vores take away København eller take away Frederiksberg, hvor du kan få lækre Poke Bowls. Har du brug for catering København til dit arrangement eller som frokost catering, så tilbyder vi også dette til dig.

Kan du ikke få nok af OLIOLIs forfriskende univers, kan du følge os på Facebook og Instagram. Bliv inspireret til indholdet i din næste Poké Bowl og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra OLIOLI.
Restaurant Nordhavn