Om OLIOLI Nordhavn
I Nordhavn har vi det som en fisk i vand. Ja, den lå lige til højrebenet, men det gør den store plads ud til Badebroen, ’Det Røde Konditag’ og Big Bio Nordhavn nu altså også.

Her serveres naturligvis vores klassiske OLIOLI-poké bowls, men også smoothie bowls kan stille sulten. Med massere af vitaminer og proteiner er det en nord-stjerne, der leder den sultne gæst i sikker havn (stopper nu).
Mød Shain
Shain læser til elektriker, men sætter også strøm til baren i Nordhavn som deltids teamleder. 

To stay

Om du er her med badeklubben, sludrechatollet eller mormors gebis – der er plads til, at I alle sammen kan blive og nyde jeres frokost eller aftensmad.
32 sidepladser

To go

Den store badebro ligger et smuttende stenkast fra indgangen, og her vil vi selv bruge vores pauser i sommersolen. Skal du have kolde forfriskninger med til solens hede, så hjælper vi naturligvis også med det.

Kommer du i bil, kan du parkere gratis i området. Er du mere til p-hus, kan du benytte et fint et af slagsen lige ved siden af baren.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.

Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer. Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering