VELKOMMEN TIL RESTAURANT NORDHAVN

I det attraktive og populære kvarter Nordhavn, finder du OLIOLIs syvende restaurant. Med udsigt til Øresund og Sandkajen er rammerne sat, til en hyggelig og smagfuld madoplevelse i skønne omgivelser. Udover vores populære og farverige Poké Bowls, der serveres i et væld af forskellige variationer, byder restauranten i Nordhavn også på et nyt og spændende morgenmadskoncept. Smag eksempelvis vores lækre og smagfulde smoothie bowls, der er fyldt med vitaminer og superfoods - perfekte til at starte dagen på. Fra de spæde morgentimer til de sene aftentimer, står vi hos OLIOLI Nordhavn klar til at servere nærende og mættende måltider, der er fyldt med kærlighed, glæde og friske råvarer.

HEJ NORDHAVN

Blot et stenkast fra Øresund, byens pulserende liv og Østerbros hyggelige gader, finder du OLIOLIs nyeste skud på stammen, restaurant Nordhavn. Omgivet af lækre faciliteter og en havnepromenade, der altid emmer af liv og glade dage, er du sikret en hyggelig og smagfuld stund i OLIOLIs selskab. De skønne omgivelser inviterer til, at du tager din Poké Bowl med som take away og går på opdagelse i hyggelige Nordhavn. Med havkig så langt øjet rækker, kan du nyde din Poké Bowl i første række til Øresund. Måske efterfulgt af et dyp i havet? Du er selvfølgelig også velkommen til at nyde din Poké Bowl i vores hyggelige restaurant på Göteborg Plads 14.

SEND TANKERNE TIL VARMERE HIMMELSTRØG

Poké Bowls har i den grad taget københavnerne med storm - og med god grund. De lækre smage, dekorative farver og skønne kombinationer, sender tankerne til varmere himmelstrøg og til rødderne i det hawaiianske køkken. Er det første gang, du prøver én af vores bowls? Så kan du med fordel prøve en af vores bowls fra The Standards, når du besøger vores restaurant i Nordhavn. The Standards er sammensat på forhånd, så smag, råvarer og konsistens harmonerer og fuldender din madoplevelse. Du kan til enhver tid også bygge din egen Poké Bowl og hermed selv bestemme hvilke grøntsager, frisk fisk eller kød samt toppings og dressinger, der skal fuldende smagen i din Poké Bowl.Skal din Poké Bowl suppleres med en forfriskende drik? Hos OLIOLI Nordhavn byder vores menukort på et væld af forskellige og forfriskende drikke. Nyd en af vores friskpressede juices eller prøv vores iskolde iskaffe, der er perfekt til de varme dage nær sol og hav.

TAKE AWAY

Med direkte udsigt til Øresund, er vores Poké Bowls, Smoothie Bowls og skønne drikke oplagte at tage med som take away og nyde i de smukke omgivelser i og omkring Nordhavn. Vores Bowls serveres kolde i én skål, og kan derfor let bringes med på picnic i vandkanten i Nordhavn. Hos OLIOLI Nordhavn står vores søde personale klar til at servere farverige og nærende måltider morgen, middag og aften. Om du vælger vores The Standards bowls eller bygger din egen bowl, lover vi, at der altid er noget til enhver smag og anledning. Besøg OLIOLI i Nordhavn og tag glæden og smagen med dig ud i de dejlige, omkringliggende omgivelser, når du bestiller take away hos OLIOLI Nordhavn.

BESØG RESTAURANT NORDHAVN

Vil du have en bid af vores farverige univers, finder du vores restaurant Nordhavn på Göteborg Plads 14, 2150 Nordhavn. Vi glæder os til at servere smukke og smagfulde bowls, forfriskende drikke og glæde i lange baner, når du besøger os i Nordhavn.

Har du spørgsmål til vores afdeling i Nordhavn, kan vi kontaktes på +45 33 21 01 21 .Kan du ikke få nok af OLIOLIs forfriskende univers, kan du følge os på Facebook og Instagram. Bliv inspireret til indholdet i din næste Poké Bowl og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra OLIOL