Om OLIOLI VALBY
I krydset mellem Valby Langgade og Søndre Fasanvej serveres der poké bowls, frisk juice og store smil. Sving forbi, eller bliv hængende før eller efter en tur i Søndermarken, Zoo eller supermarkedet. Alle destinationer der kan kræve en opvarmning og en opladning.
Spisested i Valby
Mød Celine
Celine Grundahl elsker at synge, så besøger du hende i baren på Valby Langgade, kan det godt være, du får en lille melodi med på vejen.

To stay

I Valby er der plads. Ikke meget, men mere end rigeligt til dig, din frokost og pause-juice. Vi skal nok sørge for at få dig til at føle som den eneste gæst i baren.
6 sidepladser
Siddepladser på restauranten i Valby

To go

Om du skal have mad med i Zoo, i Søndermarken eller i sofaen, skal vi nok sørge for, at du er pakket og klar. Vi tager dog intet ansvar i forhold til elefanters allergener.

Er du i bil, kan du gratis parkere lige foran baren.
Se menu
Restaurant og spisested

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål er poké bowls nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles.Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer.

Skriv til os, eller tal med vores team i baren for yderligere information.
All you can eat and drink
Farvestrålende måltider på vores restaurant
Mad og drikkevarer på vores restaurant

Nyd en farvestrålende og smagfuld madoplevelse

Poké har sine rødder i det hawaiianske køkken, hvor den traditionelle ret både serveres som forret og hovedret. De friske og smagfulde kombinationer, som det hawaiianske køkken tilbyder, har resulteret i et menukort hos os, som emmer af farver og lækre smagsoplevelser for enhver smag.

Hos OLIOLI er det vigtigt, at der er plads til alle – om du helst spiser kød, foretrækker frisk fisk eller er mere til de veganske løsninger, kan vi garantere, at du finder noget på vores menukort, som taler til dig. På vores spisested i Valby finder du alle vores klassiske Poké Bowls, som tilbyder den perfekte kombination af protein, grøntsager og sauce. Har du derimod specifikke præferencer, eller har du måske selv udviklet den helt perfekte sammensætning af indhold til din bowl?

Så kan du altid sammensætte din egen. Det kan unægteligt diskuteres, at en frisk og farverig bowl smager bedst i selskab med en velsmagende juice – dem har vi heldigvis også godt styr på, på vores nye spisested i Valby. Om du foretrækker de friske eller de søde kombinationer, garanterer vi, at du finder en juice, som du vil elske.

Besøg vores restaurant i Valby

Hos OLIOLI serverer vi frokost eller aftensmad på sekundet, når du bestiller online eller besøger en af vores restauranter. Kom forbi og få en bid af vores farverige univers fra vores Poké Bar på Valby Langgade 49, 2500 Valby. Du kan læse mere om vores take away i Valby lige her.

Her står vores team parat til at servere lækre Poké Bowls og juice hver dag. Du kan følge med i eventyret bag OLIOLI og lære holdet bedre at kende på vores Facebook og Instagram.

Skal du servere mad til et større selskab? Hos OLIOLI tilbyder vi også catering.
Poké bowls i Valby