Take away i Aarhus

Nu kan du endelig bestille nem og lækker take away fra OLIOLI Aarhus!

OLIOLI har langt om længe slået dørene op til vores første Poké Bar i Jylland, og vi glæder os til at servere friske og farverige bowls for alle, der kigger forbi baren. Vores bar finder du på M.P Bruunsgade 52, 8000 Aarhus tæt på Banegården, hvor du nemt kan hente din take away, hvis du er på farten. Vi laver altid vores bowls, så snart de er bestilt, så du kan nyde din take away helt frisk.
Takeaway i Aarhus

Vælg en standard bowl eller sammensæt din egen!

Poké har sine rødder i det hawaiianske køkken, hvor det traditionelt set består af en kombination af ris, grøntsager og råmarineret fisk – det kan nok bedst sammenlignes med en form for sushi-salat. En Poké Bowl kan sammensættes på utallige måder med kombinationer af forskellige råvarer og smage. Hos OLIOLI krydser vi den klassiske hawaiianske bowl med elementer fra det asiatiske køkken, hvilket giver et helt unikt udvalg af smagsoplevelser.

Vores poké bowls er den perfekte take away-ret til dig, som er på farten. Alle vores bowls bliver lavet fra bunden af friske og kvalitetsrige råvarer. De serveres kolde i vores klassiske to-go holdere, så du altid kan nyde din poké bowl, præcis som den er – frisk, uden at du skal bekymre dig om, at temperaturen falder.

Vores standard bowls er perfekt for dig, som ikke har prøvet en Poké Bowl før. Her finder du både de traditionelle bowls med enten råmarineret laks eller tun. Hvis du foretrækker kød kan du vælge imellem kyllingekødboller, pulled duck (and) eller okse. Spiser du vegetarisk eller vegansk, kan du vælge imellem vegansk kylling, umami portobello svampe eller tofu (som forresten også er glutenfrit). De er sammensat af de bedste kombinationer af protein, grøntsager og sauce – i følge os.

Hvis du derimod har specifikke præferencer, eller du måske selv har udviklet den helt perfekte sammensætning af indhold til din bowl, er der også mulighed for at sammensætte ens egen.

Tag vores take away med på farten

Det har aldrig været nemmere og mere lækkert at spise take away i Aarhus. Når du bestiller OLIOLI som take away via vores app eller direkte i baren, laver vi din bestilling helt fra bunden og med det samme. Vores Poké Bowls serveres kolde, så du kan nyde den frisk uden at skulle bekymre dig om en faldende temperatur på maden.

Når du først har bestilt, går der ikke længe før din mad er parat. Din bestilling pakkes altid så den er lige til at have med i cykelkurven eller til at tage underarmen. Vores bowls serveres i to-go materiale, som er nemme at spise af hvor end du sætter dig.

Hurtig bestilling af take away gennem vores app

Du kan nemt og hurtigt bestille din take away via vores app, så den er klar til afhentning i Aarhus. Når du bestiller i appen kan du både vælge mellem vores standard bowls, eller du kan sammensætte din egen bowl, lige som du ønsker. I appen har du også adgang til eksklusive tilbud, rabatter og nyheder. Du kan selvfølgelig også bestille i vores restaurant i Aarhus.

Måske en tur i ned til den nærliggende Dokk1 med din take away lyder fristende, men hvis du er mere til en afslappende aften på sofaen, skal du ikke bekymre dig. Vi leverer også sund take away fra vores bar, direkte til din hoveddør. Hvis du spørger os, lyder det som den perfekte opskrift på en rolig aften, hvor du hverken behøver at tage stilling til madlavning eller opvask.

Ses vi på OLIOLI i Aarhus?

Vores første Poké Bar åbnede vi på Frederiksberg, og vi er derfor glade for nu at kunne sige hej til Frederiksbjerg. I vores bar i Aarhus kan du både sidde og nyde din bowl i hyggelige omgivelser eller du kan bestille den som take away. Kom forbi og få en bid af vores farverige univers fra vores Poké bar.. Her står vores team parat til at servere lækre Poké Bowls og juice..

Du kan følge med i eventyret bag OLIOLI og lære holdet bedre at kende på vores Facebook og Instagram.