Take away Hellerup

Lige nord for København finder du Hellerup, og på den Danmarks kendte Strandvejen finder du OLIOLI i Hellerup, et stenkast fra stranden og kun et øjeblik fra et godt måltid mad. Som vores andre restauranter serverer vi moderne Poké Bowls to-stay eller til take away i Hellerup.
Take away i Hellerup

Den naturlige afslutning på en god dag

På den stemningsfyldte Strandvejen er der fyldt med liv. Det er en pulserende handelsgade med mange spændende og interessante butikker, som du kan bruge mange timer i. Tag turen ned ad vejen, på gåben, og afslut din dejlige dag på OLIOLI, hvor du kan tage din Poké Bowl med som take away i Hellerup.

I vores restaurant i Hellerup har vi naturligvis alle de samme gode retter, som hvis du spiste i restauranten. Du kan nyde et stort udvalg af god mad sammensat med friske og naturlige råvarer. Vores mest populære er selvfølgelig vores Poké Bowls, de stammer oprindeligt fra Hawaii og har et islæt af japanske og asiatiske ingredienser. Vi serverer vores Poké Bowls i skåle, og det er derfor super nemt at tage det med som take away i Hellerup. Vi lover samme gode smag, som hvis du nød maden i vores restaurant.

Hvilken Bowl skal du take away i Hellerup?

Det er et svært valg – vi ved det godt. Poké Bowls indeholder mange af de samme ingredienser, som du finder i sushi og derfor bruger vi ofte rå og god fisk. Her kan du vælge mellem; laks, tun eller rejer, som du kan tage med dig som take away i Hellerup, men hvis du ikke er til de rå ingredienser, har vi også noget til dig. Du kan blandt andet vælge and, kylling eller oksekød og hvis du er vegetar, kan du vælge tofu eller en veggie Poké som take away i Hellerup. Du kan faktisk også ”build your own”, hvor du helt selv kan vælge, hvad du vil fylde i din Poké Bowl. Nyd også en af vores mange friskpressede juices med alverdens forskellige smage eller vores store udvalg af god varm kaffe til take away på din gåtur i Hellerup.

Bestil take away i Hellerup online

Du er kun få klik væk fra at få den oplevelse af ”glæde” som vi så gerne vil give dig, når du spiser mad fra OLIOLI. OLIOLI betyder nemlig ”glæde” på Hawaiiansk. Du kan bestille alt vores mad som take away i Hellerup, og det er altid muligt at afhente i vores restaurant, men vi leverer selvfølgelige også vores mad som take away i Hellerup og omegn.

Følg med i nyheder

Du kan finde os og bestille din sunde take away i Hellerup, men du kan også følge os på Instagram og Facebook, hvor vi fylder dit feed med glæde og god mad. Som noget nyt, kan du leje en foodtruck hos OLIOLI! Læs mere og lej en foodtruck til din fest.