Om OLIOLI Hellerup
100 meter fra Nørreport Station, et autonomt stenkast fra Dronning Louises Bro og en lang kvittering fra shoppetur på Strøget.

OLIOLI på Frederiksborggade er en af vores største poké-barer. Her er der plads til både spisende, drikkende og hurtigt forbipasserende gæster.
Mød Zoe
Zoe er model, maler og poké maker. I baren på Frederiksborggade serverer hun bowl’s med kreativitet og smil, præcis som stod hun bag lærredet. 

To stay

Om det bare er dig eller halvdelen af skakklubben, har vi siddeplads og noget at spise til alle.
22 sidepladser

To go

Dronning Louises Bro, Søerne og Kongens Have er alle inden for øjemål. Poké bowls er pakket i en enkelt skål med låg, så smid den endelig på bagsædet eller i cykelkurven, og tag ud i det blå.

Kommer du i bil, kan du parkere lige foran baren. Vær opmærksom på parkeringsafgift.
Se menu

To fest

Farverigt og æstetisk serveret i hver sin skål – poké bowls er nemme at have i hånden, mens der skal tales og skåles. Vi kan servere til alle slags fester og fornøjeligheder, om I er 20 eller 2000 personer.

Skriv til eller tal med vores team i baren for yderligere information.
Gå til catering
Besøg vores restaurant på Amager

Take away i indre by i vores restaurant

Poke Bowls er en perfekt sund take away og nemt aftensmad. De serveres kolde eller lune, så du ikke behøver bekymre dig om, at nå hjem inden maden bliver kold. I restaurant København K finder du desuden mange hyggelige kroge, hvor du kan nyde din frokost eller aftensmad på solrige dage. Vi pakker din bowl, så du let kan tage den med på tur eller med hjem. 

Besøg os i København K

Vil du have en bid af vores smagfulde univers, finder du en af vores restauranter på Frederiksborggade 31, 1360 København K . Vi glæder os til at leverer lækre og smagfulde bowls, forfriskende juice og glæde i lange baner, når du besøger os i København.

Hvis du ikke er i Indre By, kan du altid prøve vores take away Nordhavn, take away Østerbro, take away Vanløse eller take away Amager. OLIOLI har restauranter rundt omkring i København og omegn. Husk at vi også bringer mad ud - som fx catering til konfirmation og catering til bryllup.

Har du spørgsmål til vores afdeling i København K, kan vi kontaktes på +45 33 21 01 21. Kan du ikke få nok af OLIOLIs forfriskende univers, kan du følge os på Facebook og Instagram. Bliv inspireret til indholdet i din næste Poké Bowl og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra OLIOLI
Besøg vores restaurant på Amager