Velkommen til RESTAURANT København K

I hjertet af København K finder du vores største restaurant. Her kan du få vores farvefulde Poke Bowls, der stammer fra Hawaii, og som en blanding af sushi og salat. De indeholder alle smagfulde råvarer, der også er inspireret af det asiatiske køkken. Du kan også snuppe en friskpresset juice til at slukke tørsten med. Vi er central placeret i København K, hvilke gør OLIOLI nem at besøge efter en hyggelig dag i indre København.
Frederiksborggade 31, 1360 København K
Alle dage: 11:00 - 21:00

Hej København K!

Ikke langt fra din shopping tur på Strøget eller Torvehallerne, kan du finde vores restaurant. Her kan du få vores farverige Poke Bowl stil både sund frokost og aften. Rejser du med offentlig transport, finder du OLIOLI 100 meter fra Nørreport station. Tæt på ligger Dronning Louises bro, der om sommeren er fyldt med liv. Det er det bedste sted at spise sin mad eller nyde en øl i solen.

Fra Hawaii til København

Den farverige og smagfulde spise har taget københavnerne med storm. Den traditionelle Poke Bowl stammer fra Hawaii, men hos OLIOLI har den asiatiske madkultur også sat sit præg på den mættende salat. Poke betyder at skære fisk i små tern, og det er præcis kernen i sammensætningen af Poke Bowls. Hos OLIOLI restaurant København K anvender vi desuden rødkål, edamame og radiser, til at give vores Poke Bowls lidt ekstra crunch, mens vores dressingerinspireret af Asien fuldender smagen. Er du ikke til rå fisk, kan du også vælge mellem and, hvidløgsmarineret oksekød, lynstegte rejer eller tofu. Er du  desuden veganer, vegetar, pescetar eller nogethelt fjerde, så kan du sammensætte din helt egen Poke Bowl, der passer perfekt til dig. Er det første gang du prøver én af vores bowls? Så anbefaler vi, at du bestiller en af vores bowls fra The Standards, når du besøger vores restaurant i København K. Her har vi på forhånd sammensat nærende og delikate bowls, som harmonerer i smag. De er allefavoritter, så du vil med garanti kunne lide dem. Vil du prøve noget helt nyt, så kan du bygge din egen Poke Bowl. Her bestemmer du selv alle ingredienserne.

Take away i indre by

Poke Bowls er en perfekt sund take away. De serveres kolde eller lune, så du ikke behøver bekymre dig om, at nå hjem inden maden bliver kold. I restaurant København K finder du desuden mange hyggelige kroge, hvor du kan nyde din frokost eller aftensmad på solrige dage. Vi pakker din bowl, så du let kan tage den med på tur eller med hjem.

Besøg os i København K

Vil du have en bid af vores smagfulde univers, finder du en af vores restauranter på Frederiksborggade 31, 1360 København K . Vi glæder os til at leverer lækre og smagfulde bowls, forfriskende juice og glæde i lange baner, når du besøger os i København.

Hvis du ikke er i Indre By, kan du altid prøve vores take away Nordhavn, take away Østerbro eller take away Amager. OLIOLI har restauranter rundt omkring i København og omegn.

Har du spørgsmål til vores afdeling i København K, kan vi kontaktes på +45 33 21 01 21. Kan du ikke få nok af OLIOLIs forfriskende univers, kan du følge os på Facebook og Instagram. Bliv inspireret til indholdet i din næste Poké Bowl og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra OLIOL