Få OLIOLI catering til dit næste event eller til frokost på arbejdet

Vores catering tilbydes til arrangementer & som frokost på arbejdet med min. 20 kuverter. Bestilling skal helst ske én dag i forvejen. Men kontakt os endelig uanset hvad, så finder vi på en løsning for dig!

udfyld dette

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bestil catering hos OLIOLI

Hos OLIOLI elsker vi fester, og derfor tilbyder vi catering til arrangementer med minimum 20 kuverter. Bestillingen skal ske en dag i forvejen, men kontakt os endelig, og hør mere om mulighederne, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig og dit event.

Glæd dine gæster med en Poke Bowl

Den farvestrålende Poke Bowl, der er en kombination af en salat og sushi, spreder glæde til alle fester. Vi tilbyder catering til alle større og mindre events. Uanset om du mangler en velsmagende frokost til et PR-event, mad til din fødselsdag eller måske noget helt tredje, så kan du bestille catering fra os. 

Bestiller du catering, lover vi den samme velkendte kvalitet, som du kender fra vores butikker. Det betyder, at du kan slippe for stresset fra at skulle handle ind og knokle i køkkenet, og i stedet læne dig tilbage og nyde dagen sammen med dine gæster.

Spred glæden

Med catering ønsker vi at sprede den glæde, som er grundstenen hos OLIOLI. Derfor kan du nu få vores farverige Poke Bowls til alle dine fester. Sammen med dig, finder vi de helt rigtige bowls, som passer perfekt til netop dit event. 

Catering behøver ikke at være en kedelig oplevelse – det er vi beviset på. Vores altid energiske og glade personale står klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse. Vi anvender altid de bedste råvarer, så din bowl er fyldt med velsmag. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten. 

Velsmagende catering

Mulighederne er mange, når det handler om catering. Det er dog svært at komme udenom, at flere og flere vælger grønne alternativer, når de bestiller catering. Hos OLIOLI er de gode råvarer altid i fokus. Er du eller dine gæster vegetarer eller veganere, anbefaler vi vores velsmagende tofu poké eller umami portobelle poké, og har du gæster, der slet ikke spiser fisk, så har vi også bowls med blandt andet and, oksekød og kylling. Uanset hvilke præferencer du og dine gæster måtte have, sørger vi for, at du får en uforglemmelig madoplevelse, når du bestiller catering fra os.

Har du svært ved at vælge, så kan du bestille vores mini bowls. Mini bowlen svarer til en halv regular bowl, og vi anbefaler to af disse pr. person. På den måde kan du og dine gæster smage et større udvalg af vores bowls, når du bestiller catering. Vores mini bowls er desuden også oplagte til arrangementer, hvor gæsterne skal gå rundt og networke.

Hør mere om catering

Poke Bowls er oplagte at bestille som catering. Bowlen kan nemlig serveres kold, så du ikke behøver at stresse over at skulle holde maden varm. I stedet kan du blot sætte de farvestrålende bowls på bordet, og lade dine gæster i ro og mag finde den Poke Bowl, der passer til deres smagsløg.

Dine bowls serveres i en miljøvenlig indpakning. Vores skåle er nemlig lavet af bagasse, som er rester af sukkerrør fra juice-udvinding. Sukkerrør er en træfri fornybar ressource, som kan erstattet det traditionelle papir eller plastikskålen, som i vores tilfælde. Du kan derfor bestille maden med god samvittighed fra os.

Har du nogle specifikke ønsker eller spørgsmål i forbindelse med bestillingen af lækker mad til dit event, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.