Fra 20 kuverter kan vi serverer enhver slags fest eller arrangement.
FødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagBryllupBarnedåbKonfirmationFirmafestReceptionFødselsdagReception

Servering skal være som tøj. Tilpasset lejligheden og i rigtig størrelse.

Vi giver gerne en anbefaling og et tilbud på catering og mad ud af huset, hvis du kan fortælle os lidt om anledning og antal gæster.
Kontakt os
MINI BOWLS - TIL STÅENDE OG SKÅLENDE
Til begivenheden, hvor der skal gås, stås, spises og tales. PR-event, smalltalk og receptioner.
Fra. 50 kr. pr. kuvert.
STANDARD STØRRELSER - GLADE PAUSER
Til den ubekymret eller kan-ikke-stoppe-nu slags pause. Møder, kontorfrokost og sunde hvil.
Fra. 90 kr. pr. kuvert.
POKÉ BOWLS - BUFFET STYLE
At gøre alt og alle glade er vores specialitet. Barnedåb, studentergilde og konfirmationer.
Fra. 105 kr. pr. kuvert.
POKÉ LIVE - SERVICE MED SMIL
Til det store og skøre. Vores poké bar rykker ud og hen til dig. Festival, endagsevents, picnic på Mars.
Fra. 125 kr. pr. kuvert.

Mad og mennesker er vores yndlings-samtaleemner.

Skriv hellere til os en gang for meget end en gang for lidt. Vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver svar inden for 24 timer, men brænder køkkenet eller tiden, så ring til os på: +45 93 10 16 67.
Navn
Email*
Telefon
Besked
Thank you! Your submission has been received!
Øv, noget gik galt. Forsøg venligst igen eller ring til os.
catering i København og Nordsjælland
Leveret lige til døren
Vi leverer lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at have maden klar til tiden.
catering i København og Nordsjælland
Nem og praktisk
Vi sørger for at din bestilling er skræddersyet til dine behov.
catering i København og Nordsjælland
Noget for enhver smag
Vi opfylder alle dine præferencer, allergener og ønsker.
catering i Aarhus

Farverige og delikate Poké bowls

Hos OLIOLI elsker vi fest og glade dage, og vores bowls er uden tvivl den perfekte gæst til ethvert arrangement. Du kan nu glæde dine gæster med vores farverige og friske Poké Bowls som catering i Aarhus til din næste fest, bryllup, konfirmation eller andet arrangement. Med catering og mad ud af huset slipper du for indkøb, at skulle stå i køkkenet hele dagen og den efterfølgende oprydning.

Vores bowls er den perfekte kombination af farverig salat, frisk sushi og god stemning, og de vil med sikkerhed være et hit hos dine gæster. De kan bestilles som catering til det moderne bryllup, en festlig fødselsdag, en walk-and-talk reception – og alt midt i mellem. Med et stort udvalg af smagskombinationer er du sikker på at finde noget til enhver smag på vores menukort.

Madoplevelser til mindre og større begivenheder i Aarhus

Hos OLIOLI serverer vi en moderne og frisk løsning på catering i Aarhus. Med lækre bowls for 50,- pr. kuvert og min. 20 kuverter pr. arrangement, er vi det oplagte cateringfirma til både større og mindre begivenheder – det gælder både konfirmation, fest, bryllup, fødselsdag eller reception, og du kan bestille mad ud af huset så sent som dagen inden.

Vi serverer vores friske og lækre bows til alle anledninger og størrelser af arrangementer. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os lidt om din anledning og antallet af gæster – så kommer vi med en anbefaling og et tilbud på catering til dit event Aarhus eller omegn.

Hvis din arbejdsplads mangler en fast frokostordning, leverer vi også til både store og små virksomheder, så I slipper for at bøvle med frokosten fremover.

Skræddersyet catering efter dine ønsker

Vores menukort er mindst lige så farverigt som vores flotte bowls, og det emmer af kærlighed til sushi, salat og fed energi. Vi har brugt lang tid på at udvikle de perfekte smagskombinationer og sammensætninger til vores klassiske bowls, som garanterer dig en fest af en smagsoplevelse.

Når du bestiller event catering fra OLIOLI, kan du selv sammensætte din menu. På den måde er du sikker på, at du får dine gæsters og egne favoritter med i bestillingen. Du kan herudover både vælge mellem vores normale størrelser af bowls eller vores mini bowls, hvis I ikke planlægger en større middag. Vores mini bowls indeholder en halv portion, og de er derfor perfekte til events, hvor dine gæster er gående, stående og skålene.
Få catering i AarhusLækker catering i Aarhus

Poké Bowls: Vegetariske og med kød

Det er vigtigt for os, at alle har mulighed for at være med, når der står OLIOLI på menuen. Derfor tilbyder vi et alsidigt udvalg af bowls, som kan tilpasses efter allergener og smag. Vores standard bowls serveres eksempelvis med laks eller tun, friske grøntsager, dressing og sesam. Hvis du er mere til kød, serverer vi både kylling- okse eller and i selskab med eksempelvis med sesam- eller gomadressing.

Hvis du eller dine gæster er vegetar eller veganer, har vi også flere forskellige muligheder at vælge imellem. Du finder både klassisk tofu, vegan kylling eller vores lækre portobello Poké bowl med masser af umami. Ens for vores bowls er, at de alle er lavet med friske råvarer af højeste kvalitet – det gælder uanset hvor mange bowls, du bestiller som catering til dit næste event.

Bestil catering i Aarhus og omegn

Lad OLIOLI stå for en lækker og farverig servering til dit næste arrangement – så står du for dine gæster. Vores bowls er en lækker og smagsfyldt kombination af sushi og salat, som kan nydes i alle anledninger.

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilke bowls du skal vælge til din catering, kan du altid bestille vores bowls som takeaway eller svinge forbi vores hyggelige restaurant i Aarhus og hilse på os. Her kan du smage dig frem til hvilken sammensætning, der er din favorit.

Vores team er altid parate til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rette menu til din catering. Hvis du har specifikke ønsker eller spørgsmål i forbindelse med vores mad ud af huset, så er du også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Følg med i vores univers på Instagram, Facebook og TikTok.