Poké bowl i Aarhus

Er du på udkig efter ny og spændende take away? Så prøv en Poké bowl fra vores restaurant i Aarhus! Vi har skabt en unik menu med friske og farverige retter, der er inspireret af den hawaiianske madkultur. Vores Poké bowls er fyldt med sprøde grøntsager og toppet med frisk fisk, saftigt kød eller et vegetariske alternativ – hos OLIOLI har vi noget for enhver smag.
Poké bowl i Aarhus

En hawaiiansk smagseksplosion

Der er ingen grund til at flyve helt til Hawaii, for at få en autentisk hawaiiansk madoplevelse. Vores Poké bowls giver en sand smagseksplosion, og er bestemt en oplevelse værd. Vi har sammensat alle ingredienserne med omhu for at skabe den perfekte balance mellem skøn smag, spændende tekstur og strålende farver. Vil du servere OLIOLI til dit næste arrangement? Få mere information om vores catering i Aarhus og omegn.

Farverige og sprøde salater

Take away i Aarhus har aldrig været sundere. I OLIOLI køber vi ikke ind på idéen om, at take away kun skal være fedtet og usundt. En Poké Bowl er ikke kun en god smagsoplevelse, men også et sundt og balanceret måltid. ​Vi serverer farverige og sprøde Poké bowls, som vi kalder en kombination af sushi og salat. Poké bowls har rødder i det hawaiianske køkken, men vi har givet dem et unikt twist ved at krydre dem med elementer fra det asiatiske og skandinaviske køkken.

Poké bowls med saftigt kød eller vegetarisk

Vi serverer selvfølgelig traditionelle Poké Bowls med fisk og friske grøntsager serveret på en bund af hvide ris, men vi har også ladet os inspirere af vores asiatiske og skandinaviske rødder, og komponeret Poké bowls med spændende saucer og sunde alternativer til ris. En Poké bowl hos OLIOLI i Aarhus, er derfor ikke helt som andre.

Traditionelt set indeholder Poké bowls råmarineret fisk – hos os finder du et udvalg af laks, tun eller tempurarejer som en del af din Poké bowl. Hvis du foretrækker kød som en del af din poké, kan du vælge imellem kyllingekødboller, pulled and eller marineret okse. Spiser du vegansk, kan du både vælge imellem vegansk kylling, tofu (som også er glutenfri) eller umami portobellosvampe.

Tag dit måltid med på farten

Vores restaurant i Aarhus er placeret centralt, lige ved banegården. På den måde kan du nemt tage en bowl med på farten. Alle vores Poké bowls er lavet fra bunden, og de serveres kolde i vores klassiske to-go beholdere. Så kan du altid nyde din Poké bowl, præcis som den er - frisk og lækker, uden at skulle bekymre dig om at temperaturen falder. Se vores skønne retter.

Skal du holde et arrangement? Lej en foodtruck hos OLIOLI!

Bestil din Poké bowl i dag!

Du kan nemt og hurtigt bestille via vores app, så din mad er klar er klar til afhentning og du kan springe køen over. Når du bestiller i appen kan du både vælge mellem vores standard Poké bowls, eller du kan sammensætte din egen, lige som du ønsker. I appen har du også adgang til eksklusive tilbud, rabatter og nyheder.Mens du venter på din bestilling, kan du taget et smut forbi vores farverige feed på Facebook og Instagram og møde vores fantastiske team!