Salat i Aarhus – sund og velsmagende

Er du på udkig efter en velsmagende salat i Aarhus? Så har vi gode nyheder! Nu er der endelig kommet et sundt og velsmagende alternativ til traditionel take away i Aarhus. Hos OLIOLI finder du et stort udvalg af lækre Poké bowls, der både smager fantastisk, er gode for kroppen og er en farvestrålende fryd for øjet. 
Salat i Aarhus

Poké bowls – hawaiianske salater

OLIOLI er inspireret af det friske og farvestrålende hawaiianske køkken. Vi har taget den traditionelle hawaiianske Poké bowl og givet den et skandinavisk og asiatisk twist. Den traditionelle Poké bowl består af en bund af hvide ris, toppet med råmarineret fisk og snittede grøntsager. Hos OLIOLI kan de hvide ris skiftes ud med brune, og fisken kan udskiftes med enten and, kyllingekødboller eller marineret oksekød. Vi tilbyder naturligvis også vegetariske og veganske alternativer som umami portobello svampe, tofu og vegansk kylling.

Tag selv et kig på vores menuer og vælg den Poké bowl der passer bedst til dig og din diæt.

Nyd din salat i restauranten eller som to-go

Du kan nyde vores salater både i vores restaurant eller som take-away. Vores restaurant i Aarhus finder du på M.P Bruunsgade 52, tæt på banegården. Det gør det nemt for dig at snuppe en Poké bowl med, når du er på farten. Har du lyst til at blive og spise i vores restaurant, har vi et hyggeligt og afslappende miljø, hvor du kan nyde din salat i ro og mag.

Vil du springe køen over, kan du bestille via vores app. Når du bestiller i appen kan du både vælge mellem vores standard bowls, eller du kan sammensætte din egen bowl, lige som du ønsker. I appen har du også adgang til eksklusive tilbud, rabatter og nyheder.

Bestil en foodtruck til din næste fest

Skal du holde en fest og vil du gerne imponere dine gæster med sund og velsmagende mad? OLIOLI tilbyder catering i Aarhus. Bestil vores foodtruck og lad os tage vare på maden! Vi sørger for at levere friske og velsmagende salater direkte til din fest.

Vores Poké bowls er velegnet til både store og små selskaber, og kan tilpasses til ethvert antal gæster. Vores catering-team er klar til at hjælpe dig med at planlægge og levere maden til dit arrangement, så du kan nyde dagen.

Ses vi til en velsmagende salat i Aarhus?

Besøg OLIOLI Aarhus i dag og oplev vores store udvalg af lækre salater. I vores Poké bar i Aarhus kan du både sidde og nyde din Poké bowl i hyggelige omgivelser, eller du kan bestille den som take away.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og give dig en fantastisk oplevelse på OLIOLI i Aarhus!